Kolesarski zajtrk v Ljubljani 2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na že 5. kolesarskem zajtrku v Ljubljani, ki se bo odvijal 19. aprila med 7:00 in 9:00 na Slovenski cesti v bližini postajališča LPP Konzorcij.Se voziš vsak dan v službo ali šolo s kolesom? Seveda, zakaj bi izgubljal čas v avtu! S kolesom si hitrejši, bolj fit in pomembno prispevaš k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov in čistejšemu zraku v Ljubljani.

Tudi letos vas vabimo, da se nam pridružite že na 5. kolesarskem zajtrku v Ljubljani, ki se bo odvijal 19. aprila med 7:00 in 9:00 na Slovenski cesti v bližini postajališča LPP Konzorcij.

Z zajtrkom v kolesarski družbi želimo vzpodbuditi IZBIRO kolesa za pot v šolo, službo ali po opravkih. Navidez nepomembna odločitev o potovalnem načinu je namreč vse prej kot nepomembna, če upoštevamo, da je promet eden izmed glavnih krivcev za izpuste toplogrednih plinov in onesnaženje zraka z drobnimi delci, ki močno vplivajo na naše zdravje. Poleg tega z aktivnim prihodom v šolo ali službo naredimo tudi nekaj dobrega zase!

Dogodek financira Ministrstvo za zdravje v okviru projekta Okolje, zdravje in mladi 2017-19. Vsebine izražajo mnenje organizatorjev in ne predstavljajo uradnega stališča Ministrstva za zdravje.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Dodatne informacije:
Katjuša Šavc, katjusa@focus.si